Известие

Collapse
No announcement yet.

Разходомер, бордкомпютър и т.н.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мерси за съветите, колата я продадох преди 2месеца, новия собственик ще си я донаправи както му е кеф. Сега се качих на фейс 2.4/175кс и засега няма нужда от борд щото си има
    Иначе напълно подкрепям, пин 7 се прави през букса или ключе, защото с диагностичните програми са в конфликт.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
      Мерси за съветите, колата я продадох преди 2месеца, новия собственик ще си я донаправи както му е кеф. Сега се качих на фейс 2.4/175кс и засега няма нужда от борд щото си има
      Иначе напълно подкрепям, пин 7 се прави през букса или ключе, защото с диагностичните програми са в конфликт.
      Ти борд хубаво си имаш, ама доколкото знам този фабричния е голям лъжец, така че може и тази да я моднеш със страшна сила
      Alfa Romeo 156 - 1.9 JTD 100 и не знам си там колко коня

Comment

• Голям лъжец е да, но малко е кът мястото за друг, пък вади разни други гевезелъци и не може без него. Като му свикнеш не е проблем, умножаваш по 1.5 и всичко си идва.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

• Благодаря на Иво за съвета за диагностика.
          Ето как може да вържете диагностиката без да вадите кабелите:
          1. Натискате бутона за триене на данните и го задържате
          2. Давате на контакт.

По този начин разходомера влиза в менюто за настройки и не комуникира с ЕКУ-то.

Това става само на разходомери версия 3 и по-голяма.

Comment

• А дали могат да се правят корекции на фабричния борд на фейслифт версията, той тъй е муден горкия, моментния разход показва с поне 2-3 секунди закъснение. Дали няма нещо като сервизно меню?

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
              А дали могат да се правят корекции на фабричния борд на фейслифт версията, той тъй е муден горкия, моментния разход показва с поне 2-3 секунди закъснение. Дали няма нещо като сервизно меню?
              ЗА това Влади трябва да каже!
              М/у др. Влади имаме ли напредък с електрониката за километража и оборотомера?
              Alfa Romeo 156 - 1.9 JTD 100 и не знам си там колко коня

Comment

• Привет, и аз да питам... Има ли бензиновата версия вече?
                Алфа Ромео 156 TS, 1999г., София
                Алфа Ромео 159 1.9 JTS, 2006г.

Comment

Working...
                X